Wasserij Kampen

Professioneel & Precies

Wasserij in de omgeving Kampen

Bent u op zoek naar een professionele wasserij in de buurt van Kampen? Wasserij de Veluwe is al meer dan 15 jaar ervaring het adres voor hotels, restaurants en vakantieparken. Wij zijn een kleinschalig en ervaren wasserij die het belang van schoon beddengoed, textiellinnen en bedrijfskleding als geen ander kent. Als ondernemer in Kampen wilt u uw gasten de beste beleving geven en een goede indruk achterlaten. Omdat u geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken, is een professionele en verzorgde uitstraling onmisbaar.

Door uw wasgoed periodiek te reinigen, laat u zien dat u veel waarde hecht aan hygiëne en kwaliteit. Ons doel is dat uw restaurant of hotel de juiste uitstraling krijgt. Onze duurzame wasserij is gevestigd in Elburg en vanaf deze locatie bieden we onze professionele dienstverlening aan. Wij ondersteunen bedrijven in Kampen met het reinigen van hun wasgoed. Van de horeca tot vakantieparken, wij nemen de vieze wasgoed uit handen, zodat u tijd en mankracht bespaart.

De juiste uitstraling voor uw bedrijf

Wilt u op een bepaalde dag en tijdstip uw wasgoed op laten halen in Kampen? Met onze snelle haal en brengservice komen we uw wasgoed ophalen, reinigen en vervolgens weer op locatie brengen. Wij zorgen ervoor dat uw schone wasgoed, van tafellinnen tot beddengoed, op vaste dagen wordt geleverd. Doordat onze medewerkers uw was netjes opvouwen, is uw wasgoed direct bruikbaar. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw wasgoed en bespaart u tegelijkertijd kostbare tijd.

Het maakt niet uit of u een klein restaurant of een hotelketen in Kampen heeft, u kunt altijd rekenen op de snelle service van Wasserij de Veluwe. U laat uw wasgoed door een specialistische wasserij reinigen, zodat u gegarandeerd de beste kwaliteit ontvangt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel, restaurant of vakantiepark in Kampen? Neem contact op en laat uw wasgoed vakkundig reinigen door Wasserij de Veluwe.

Wij zorgen voor schone bedrijfskleding, zodat uw medewerkers schoon en fris voor de dag komen.

Heeft uw hotel of vakantiepark schoon beddengoed nodig? Wij zijn uw professionele wasserij.

Wij bieden onze handige textielservice aan, zodat u altijd schone linnen op voorraad heeft.

Van schone tafellinnen tot gesteven servetten, uw restaurant krijgt de perfecte uitstraling.

Duurzame wasserij vlakbij Kampen

Onze duurzame wasserij is gevestigd in Elburg (op de Veluwe), waar het water gekenmerkt wordt door de lage hardheid. Dit is niet alleen goed voor uw wasgoed, maar ook voor het milieu. Door het zachte water reinigen wij met minder wasmiddel. Onze wasmiddelen zijn speciaal geselecteerd op hun milieuvriendelijkheid en zijn fosfaatvrij. Daarnaast is het zachte water gunstig voor het verbruik van onze wasmachine. Er is minder kalkafzetting, waardoor onze wasmachines langer meegaan en minder energie verbruiken.

Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur die uitsluitend gekozen zijn op hun lage verbruikskosten. Onze machines beschikken allemaal over het A+++ keurmerk, zodat uw beddengoed, textiellinnen en bedrijfskleding op een milieuvriendelijke wijze wordt gereinigd. Omdat iedere wasgoed apart schoonmaken, wassen wij op de juiste temperatuur die voor uw was het meest geschikt is. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit die u mag verwachten van Wasserij de Veluwe. Bent u hard op zoek naar een duurzame en vakkundige wasserij in de omgeving Kampen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.